Dermatita atopica în dieta acută etapa

Unguentul și psoriazisul Afloderm

AFLODERM, CREMA UNGUENT - Indicatii: Afloderm crema si Afloderm unguent (de exemplu dermatita atopica, dermatita de contact, psoriazis vulgaris.

Afloderm este disponibil sub formă de cremă pentru uz extern și sub formă de unguent. Ca parte a cremei de Afloderm conține principalul ingredient activ - dipropionat de alpitetazonă, precum și componente auxiliare: apă purificată, parafină albă, acid forforic, hidroxid de sodiu, macrogol gliceril stearat, alcool cetostearilic.

piele roșie și solzoase pe palme

1 Sept 2018 Terapiile salvatoare in caz de psoriazis difera in functie de severitatea bolii, adica de cat de mari si de raspandite sunt crustele de pe piele.

Indicația pentru utilizarea Afloderm cremă și unguent este reprezentată de dermatozele sensibile la corticosteroizi, precum psoriazis vulgaris, dermatita.

3 Aug 2009 Psoriazisul este o boala cronica de piele, care apare de regula pana la varsta 30 de ani si este caracterizata de aparitia petelor mari si rosii . Hidrocortizon în atopici Recenzii dermatită

Tratamentul local cuprinde unguente care să îndepărteze cojile sau crustele de psoriazis (pe bază de acid salicilic şi uree), unguente care să reducă inflamaţia .

Amfotericina B și diuretice în combinație cu corticosteroizi creste riscul de hipopotasemie (scăderea potasiului din sânge) și consolidarea acțiunii diuretice (și din timp în timp de întârziere de sodiu).

Tu dirección de correo no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Web hosting by Somee.com